BOMONTİ CLINIC//

Type: Conceptual // Clinic Size: 300 sqm Location: Bomonti // İstanbul
Year: 2015

This aesthetic medicine clinic is located in İstanbul’s rising district Bomonti. The layout of the space is simple and clean.

The operational rooms are detached from the glass facade and centered to the layout.

The rooms are seperated partially with glass and inner plantations, inside you can feel the light filtering through the facade, this way you have the impression of being in a more spacious area.

A private lounge with daybeds looking towards the city view is created, separated from the common use areas in order to relax the patients after their consultations.

General atmosphere is created in sophisticated neutral colors, wooden slattings and green plantations integrated in main building structure natural asset.