BOMONTİ WELLNESS//

Type: Conceptual // Fitness &SPA Size: 700 sqm Location: Bomonti // İstanbul
Year: 2015

This wellness center is located in İstanbul’s rising district Bomonti. The layout has been concieved following a full minimalist and volumetric choices. A water passage with stepping stones is designed to direct to the recreational areas.

A bright welcoming club has been created with a contemporary palette of materials and forms, exposed concrete colums concealed with lattice work, the main workout area of the fitness center is surrounded by the glass facade with a view of the exterior garden. Partially exposed ceilings meet with geometrical leveled barisol ceiling that light up the surfaces.

Meanwhile for the wellness center a tranquil approach is visible. Earthly colors, interior plantations, natural stone wall coverings meshed with teak surface, fountain like wall washers and most importantly a dramatic lightning that compliments the space.